Vad ar Tinder Gold, hurdan fader mig det sam hur anvander jag det?

Vad ar Tinder Gold, hurdan fader mig det sam hur anvander jag det?

Saken da kompletta guiden at att forbruka LinkedIn Hashtags

Tinder har blivit nago fran do styrand onlinedejtingsajterna i varlden, sam alltsammans darfor att appen sam plattformen har utvecklats sam mognat ar det ingen overraskning att foretaget bortanfor dom har sokt nya satt att tjana anslag pa plattformen. Mot deras ara ar saken dar kostnadsfria grundupplevelsen ann en gangbart procedur hittills (atminstone forut avsevart attraktiva manniskor … do av oss tillsammans genomsnittligt yttre ager svarare att gora det), andock det inneha existera nagon omatlig ordningsfoljd fran tillagg och okar till basprodukten.

Foretaget anstranger sig sjalvklart jatte- akte att hitta hogsinnade motiveringar sam motiveringar forut varje prishojning. Nar do forst tillkannagav Tinder Gold, presenterade de det som ett sat att paskynda Tinder-processen. ”Vi kanner dig”, sa do i sitt forsta yttrand. ”Du lever i en varld dar va ogonblick raknas – dar hastighet ar oforandrad tillsammans avancemang, du ar stadse p hopp och ni kan icke bevilja nagot langsamt ne dig. I synnerhet ditt Tinder-flode.” I saken dar budskap, gjorde de det explicit att Tinder Gold designades forut att besta nago forbattrad upplaga fran Tinder, nagot sasom vem som helst kan anvanda forut att aktualisera sin onlinedejtingupplevelse.

Tinder Gold ar fjarran ifran den forsta premiumupplevelsen saso erbjuds fran Tinder. Forst varje det Tinder, darpa Tinder Plus, darefter Tinder Select. Direkt aga vi Tinder Gold. (uppsyn forutsagelse ar att ”Tinder Platinum” ar precis runt hornet.) Varje versio fran Tinder erbjuder nago alltmer ”elit” serviceniva, till ett kostnad. Framfora oss bese varje serviceniva sam vad du pappa akte pengarna.

Tinder Basic

Tinder Basic ar appen ni kanner sam gillar. Det finns inga speciella funktioner; n farsa uteslutande kolla folks i ditt omrade samt botten upp at vanster alternativt hoger gallande de dar. Du far enbart ”gilla” (botten up at hoger) ett visst antal profiler va dag fore Tinder kommer att sparra dej ute och saga at dig att folja aterkomst framtid. Det exakta antalet filipino dejting app varierar, samt Tinder haller algoritmerna nagon svartmuskig foretagshemlighet, men saken dar allmanna samforstand ar att ett maskulin anvandare kan svepa at hoger typ 50 ganger var 12:e timme innan Tinder kommer att liga halt forut det. Det har mang kan dala, sarskil akte urskillningslosa swipers sasom blott sveper sann konungen all. (Det stammer, i vi att botten upp at vanster titta ni rentav battre ut akte Tinder-algoritmen.) Ett annan biff begransning fran grundnivan ar att n bara pappa en asbra jambordig per dag. (kika denna TechJunkie-artikel forut nagra upplysning forsavit asbra Likes.) Samt sa molnfritt pappa n inga gratis Boosts pa Tinder Basic-nivan; ni maste forvarva de dar ifall du vill innehava dom. (Vi inneha din rygg till den arme aven: arme ar ett artikel om nar skall du anvanda dina Boost(ar), inneha ar rysk postorderbrud framgГҐngshistorier nagon pa hurda herre far ytterligar Boosts, samt inneha ar ett utforskning bruten om Boosts minsann funkar overhuvudtaget.)

Tinder Basic ar gratis. Extra Super Likes kostar likadana kopiost, antingen $1 styck ($5 for e 5-pack), $0,80 per st ($20 forut 25), alternativ $0,67 styck ($40 forut 60). Extra Boosts kostar $3,99 forut 1, $3,00 styck pro 5, alternativ $2,50 vardera akt 10.

Tinder Gagna

Tinder fordel oppnar opp dorrarna f och lagger mot tre kraftfulla funktioner. Forst samt framst fader du 5 Super Likes va dag istallet for endas nagon, samt 1 gratis Boost per manad. Det ar varthan typ avsevart o n va ett stor anvandare gallande grundniva och kopte flera bilaga. Det ar fasten do nya funktionerna saso utfor Tinder fordel fangslande.

Forst fader n obegransade likes – n kan svepa detaljerad pa alla laka dagen sam Tinder kommer aldrig att sparra dig ute. (Detta ar dock annu inte ett finemang klokt beraknande fo ditt Tinder-betyg.) Forut det andra far n mojligheten att spola ater ditt senaste svep – forsavit ni fran fel svepte at hoger eller vanster konungen nagon, ifall ni upptacker misstaget fore n sveper konungen nasta manniska n kan omvaxla ditt faststalland. Det har ar valdigt praktiskt for oss som ar det nagot distra i besta svepvanor. Akt det tredje pappa n tillgang at Tinder Passport, saso later de omarbeta din stationering i appen. Det ager ar valdigt praktiskt forut manniskor som reser, eller till sam tillsamman bara akte do bruten oss saso vill beskada vilken typ fran folks som finns pa Tinder gallande andra platser. (givetvis ager vi din as konungen saken da inneha funktionen ocksa: arme ar nagon debatt ifall hur det fungerar, sam har ar en aning rakt snack ifall forsavitt det funkar.)

Deja un comentario