Kostnad samt Betalt Medlemskapsalternativ – hurda mycket kostar ett medlemskap? Befinner si Dold Dejt gratis?

Kostnad samt Betalt Medlemskapsalternativ – hurda mycket kostar ett medlemskap? Befinner si Dold Dejt gratis?

Forborgad Dejt befinner sig en dejting sajt darborta all kan hitta ett delagare, inte med forsagdhet eller fordomar. Saken dar har sajten befinner si offentlig och valkomnar alla–heterosexuella, gay, lesbianer samt andra medlemmar av HBTQ + community. Dold Dejt befinner si ett dejting sajt stav dom saso befinner sig intresserade bruten Kon. Samtliga profilfoton saso laddas upp godkanns manuellt. Det ha underlattar intill skapande bruten falska konton samt reducerar falsk aktivitet. Sasom en konklusion, kommer ni hitta, fasta samt verifierade konton gallande forborgad Dejt. Denna tillagda sakerhetsfunktion forsakrar att personer saso n interagerar tillsamman befinner si verkliga. Webbsidan har ett flyktig nabar formgivning. Det betyder att du kommer klara av forbruka saken dar gallande din smartphone alternativt tablett exakt odla sasom ni astadkommer gallande din datamaskin (sidan kommer att andra storlek saso passar skarmen pa din enhet). Det finns inga appar for tillfallet stav iOS eller Android. Pris forut premium prenumeration a $.

Applikationer och Mobila Versioner

Hemsidan inneha ett responsiv web skapa, vilket betyder att du kommer att klara av bruka saken da pa din smartphone alternativ piller hygglig sasom du anvander saken da pa din p (sidan kommer att andra passform for enhetens monitor). Dessvarre, finns det inga appar forut Android alternativ iOS enheter.

Okrankbarhet samt anonymitet

Dejting sajter befinner sig i allmanhet delade i offentliga och privata. Pro allman dejting, befinner sig en overblic av all anvandare tillganglig allma. Saso opposition, erbjuder privat dejting nago hogre plan av okrankbarhet samt anonymitet, emeda din imag endast ar lattillganglig stav registrerade dejting medlemmar (ingen annan kan se din imag).

Profilerna villig saken dar narvarand webbsajten befinner sig privata sam befinner sig pa grund av endast atkomliga stav registrerade dejting konsument. Det betyder att icke en annan annu konsument kan beskada din imag. Samtliga som inte befinner si registrerade villig denna dejting sajt kommer icke heller vet se att ni befinner si registrerad arme.

Prevention fran falska profiler och fusk

Fordold Dejt anvander moderatorer alternativt animatorer saso kontrollerar chatter, saso ibland endast befinner sig tillgangliga med premium eller betalda prenumerationer. Dom arme chatterna anvander ideligen bottar, eller moderatorer saso inneha forberedda texter. Det betyder att nyttjare ick kommer lite ett oforfalskad upplevelse, ej kommer de heller vet dejta de dar.

Nar n registrerar dig hos dold Dejt kommer ni fa intyga din email adress. Det ar ett grundatgard for prevention sasom eliminerar kreati av falska alternativt bedragliga profiler. Det astadkommer upplevelsen gallande forborgad Dejt mer forvissad, sam leder till nagon battre oversiktlig upplevelse pa plattformen.

Allihopa foton sam bilder sasom nyttjare laddar upp till profiler tvingas passera nagon manuell bifall bearbetning (utford itu moderatorer sam medarbetare). Saken da har tjansten ar designad mot att filtrera ut icke auktoriserade ljusets partikelkaraktar (det kan vara foton fran kandisar, animerade karaktarer, olampligt varudeklaratio, alternativt malinriktad annonserin).

Krav (TOS)

Saken da har dejtingsajten har tryta krav tillgangliga (ni kommer att lokalisera nagon koppling mo de dar gallande startsidan). Vi rekommenderar att du laser dem innan n anmaler de. Ehuru det kan vara jatte- skrif, befinner si det viktigt att bekanta sig med saken dar.

Kontaktinformation

Dejting sajten Hemlig Dejt drivs itu Tyche Technologies AG kissbrides.com Källa , Dating Factory, sasom ar registrerad i Switzerland. Forsavitt du vill kontakta det har bolag, kan ni bruka darpa kontaktinformation:

  • Foretagsnamn: Tyche Technologies AG , Dating Factory;

Medlemskaps Annullering – Hur annullerar jag en betalt konto hos dold Dejt?

N kan avanmala ditt konto online nar som helst. Hos dold Dejt, befinner si betalningar automatiska, vilket betyder att du plikt utplana ditt konto manuellt ifall ni ej langre vill begagna tjansten.

Annullera Ditt Konto – Hur raderar mi centru konto hos Hemlig Dejt?

Annullering itu framtoning hos dold Dejt befinner sig avgiftsfri. Ni kan gora det online nedanfor sektionen image hantering/installningar, alternativ kan ni kontakta anvandarsupport tillsammans avlastning bruten kontaktinformationen ovanfor, och do kan donera dej tips forsavitt hurdan du annullerar din image. Hemlig Dejt inneha betalt medlemskap, odl du eventuellt maste anmala samtliga prenumerationer alternativ betalda funktioner nar ni inaktiverar alternativt raderar ditt konto. undantagen att avbestalla ditt konto, age n aven valet att avregistrera de a mejlinglistor alternativ andra notifieringar, odl att ni ick kommer lite marklig nyheter a fordold Dejt.

Deja un comentario